OM BRFfonden

Governance

Investeringspolitik

BRFfondens investeringer sker gennem fondens holdingselskab, BRFholding. BRFholdings investeringer sker i overensstemmelse med FN’s Principper for Ansvarlig Investeringer (UN PRI).

De ti principper kan ses ved at klikke her.

 

Uddelingspolitik

BRFfonden har vedtaget, at fonden over de kommende år vil støtte etableringen af et antal håndværkskollegier i Danmark. Etableringen af kollegierne vil ske gennem Fonden for Håndværkskollegier, som modtager støtte af BRFfonden.

Afkastet af fondens formue vil således blive kanaliseret tilbage til samfundet gennem støtte til relevante almennyttige formål. Dette uddelingsformål kan spores tilbage til fondens stiftelse i år 1959, hvor det fremgik af vedtægterne, at fondens midler, i tilfælde af opløsning, skulle reserveres til fremme af fremtidigt byggeri og under ingen omstændigheder måtte føres tilbage til fondens stiftere.

BRFfonden ser kollegiebyggeriet som den bedste måde at efterleve fondens formål, idet hensigten med kollegierne er at understøtte unge, som har ambitioner for håndværksdagene, og som ønsker at holde traditionen for godt håndværk i live. Man kan læse mere om håndværkskollegierne under ”strategi”.

 

Ansøgninger

BRFfonden modtager ikke ansøgninger.